Iklan Free

Wednesday, October 13, 2010

Petang tadi aku tiba2 sahaja mendapat surat daripada google. Jom kita lihat apakah isi kandungan surat ini yang aku sendiri pun tertanya-tanya.

Dan inilah sampul suratnya..

Jom kita buka dan tengok isi kandungannya.

Sekeping voucher google adwords berjumlah rm150.



Term.


Guidelines untuk register.
Rupanya aku mendapat voucher untuk mengiklankan bisnes di google adwors. Aku pun apa lagi dengan excitednya mengisi lah apa yang perlu berdasarkan guidelines yang di beri.

Last2 aku terkecewa akhirnya,, rupanya nak mendaftar benda ni mesti ada kredit kad. Aku mana la ada benda2 macam tu.

So, sapa2 nak voucher ni boleh la email kepada aku ramadhanabdullah@yahoo dot com.

3 comments:

  1. Mama ada benda dapat free bang..nama pun bisnes.

    ReplyDelete
  2. tp still consider murah sal dlm RM. kalu dlm USD payah jgk lah

    ReplyDelete

Keladi Air Followers

Keladi Air Members