Iklan Free

Wednesday, September 15, 2010


Application ni memang best dan memang gerenti menjadi kat handphone n70. Kalau handphone lain aku tak der test la pulak so try je la ek.

Phone ni fungsinya untuk recover balik lock code kita. Cara gunanya sangat senang iaitu install dan run kat handphone. tunggu beberapa minit lepas tu ia akan bagi nombor lock code kita tu.

Kenapa aku guna:

Sebelum ni aku ada set lock code tapi aku da lupa. N then baru je sebentar tadi 15/09/2010, 08:50pm aku guna. Niat aku nak format hanpone sebenarnya skali dia mintak lock code. adoii.. haruu... Aku pn apa lg google la dari pukul 7:30 lagi. Dah banyak software dan laman web yang aku jumpa tapi tak der 1 pun yang valid.

So aku cari lagi dan lagi dan lagi, dan akhirnya pencarian aku berakhir. Dapat juga aku software yang dicari. Hehehe....

download unlockme

0 comments:

Post a Comment

Keladi Air Followers

Keladi Air Members