Iklan Free

Tuesday, September 21, 2010


Klik to join COntest

Semua syarat2 dah aku ikut, tak dapat hadiah aku lekuk. : )


Syarat2 dari si pengontest :
1) Open to ALL bloggers
2) Buat satu entry bertajuk "I LOVE U CONTEST"
3) wajib menjadi follower blog ni dulu
4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
5) sila tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah
6) jangan lupe comment post ni supaya senang ash nk ambush peserta2


Ni gambar yang aku peruntukkan untuk contest ni(Ala.. kamera cap ayam la pulak)

Ni aku dengan anak saudara aku:

Kenapa aku sayang dia?
1. Sebab dia pun sayang aku
2. Sebab aku kan darah daging dia
3. Sebab aku bapak sedara dia
4. Sebab i love my family.
5. Dia ni suka main bola sepak, boleh ganti aku main kat man utd.(poyo punya ayat, mesti ada orang mengata aku)

p/s : tak baik mengata orang


Menang ke tak menang janji aku dah cuba(ayat sedih, muka seposen jer). Takkan tak menang lagi kowt.

Ni yang aku tag :
ilham putera
pace kerei
free your mind

2 comments:

Keladi Air Followers

Keladi Air Members