Iklan Free

Wednesday, September 1, 2010

Templates blogs ni sesuai untuk pengguna blogspot dan wordpress. Templates yang aku guna skang ni pun aku ambik kat sini. Bagi aku la templates2 dalam ni sememangnya lawa dan aku bagi rating 5.

Walaupun source code ia agak memeningkan, tapi overall memang ok. terbaik la katakan.. kalau korang berminat boleh la tengok2. Aku tak der dapat komisen apapn tau promote benda ni saja2 je nak kongsi jangan salah sangka lak. :)

download sini

0 comments:

Post a Comment

Keladi Air Followers

Keladi Air Members