Iklan Free

Thursday, September 23, 2010

Berdasarkan gambar di atas, Website google.com.my mempunyai value yang tertinggi iaitu rm89.90 Million. Tetapi tidak hairanlah kerana google sememangnya engine carian yang ngetop sekali.

So, aku apa lagi aku pun cuba lah jugak, teringin jugak nak tau berapa value blog aku. Dan inilah hasilnya






$7,755.16.

Boleh tahan yer, tu belum convert lagi ke ringgit malaysia. Ada sapa2 ek nak beli blog aku ni. Just pm me. Keh2.. pomote la pulaks.

Selepas di convert : Klik untuk convertRm23,979.01


p/s : _ _ _ tak tau nak kata apa.

1 comments:

  1. website saya lagi tinggi..
    mahal jugak ya?
    hahahhaa

    ReplyDelete

Keladi Air Followers

Keladi Air Members