Iklan Free

Sunday, August 8, 2010

Kebiasaannya kita format komputer atau laptop menggunakan cd-rom. Senang dan cepat bukan? tapi korang ada terfikir tak macamana jika cd-rom korang rosak dan time tu pulak korang nak format laptop tu. Bagi yang banyak duit tidak menjadi masalah tetapi bagaimana dengan yang kurang ongkosnya?? Itulah yang menjadi masalahnya, aku nak format komputer kakak aku tapi cd-rom komputer dia rosak.

So, aku apa lagi search la kat google kaedah-kaedah format pakai usb pen drive ni. Dalam banyak2 tutorial yang aku jumpa dan cuba, yang ini memang menjadi dan tutorial inilah yang aku guna untuk format komputer kakak aku.

Tutorial Format Xp Guna Pen Drive

Selamat mencuba : )

0 comments:

Post a Comment

Keladi Air Followers

Keladi Air Members