Iklan Free

Wednesday, August 11, 2010

Petang tadi aku ada la dapat 1 mesej dari seseorang ni. Dalam mesej tu dia kata akhirnya baru dia sedar php tu penting n dalam paper yang dia ambik untuk sem ni perlukan php. php tu adalah program pengaturcara dan kalo budak IT tu tahu la menatang apa php tu.

So nak dijadikan cerita, dia mintakla aku ajar kan dia php. Pastu aku mesej la kat dia cakap.

"Boleh je kalo nak mintak tlg ajarkan php tapi dengan syarat kena fokus dan tak main fb". So dia kata la ok dia sanggup. So aku pn kata la aku nak tukar password facebook dia, dia pn cool jerk. Pergh.. betul2 mau belajar nih..(kata hati aku) padahal aku main2 je, aku tak tukar pun pasword fb dia.. cuz masa tu aku tgah masak dadih(rajin la plak aku ni..)

dah sudah masak dadih tu aku pegi la main games pes kat laptop.. tup.. tup.. dia tanya betul ke aku tukar password fb dia..

keh.. keh.. padam muka dia tertipu. Internet pun aku tak bukak macamana aku nak tukar kalo macam tu. betul tak?? so aku kata ye la, da tukar password. hilang sudah cool dia tu.. hahaha.. tak nak main fb da kunun..

mesti dia marah kalo baca pasal ni... so aku bye2 dulu la yer..

BYE..

0 comments:

Post a Comment

Keladi Air Followers

Keladi Air Members