Iklan Free

Wednesday, August 11, 2010

Hari tu aku pegi la makan ngan awek aku kat kfc. maklumala lepas penat jalan2 kat bandar alor setar nengok hanpone mesti la lapar beb. kami pun p la makan kat kfc alor setar tu. awek aku ambik order n aku lak cari tempat bersidang la kononnya. cari punya cari tak jumpa2 cuz tgahari biasala kan penuh. last2 aku tgk ada tempat kosong baik punya kat satu sudut tu, so cepat2 la aku pg duduk kat situ. pastu awek aku pn datang la bawak makanan. aku pn apa lagi trus ngap la. tiba2 aku tengok muka awek aku merah padam n masam sgt tgk aku. aku pun tanya la dia..
aku : kenapa ni makan la
awek : tak suka tau tak
aku : la.. napa plak
awek : mulut awk bunyi tau x time makan. ayah sy kata tak elok
aku : ye la makan2 la(bengang)
pastu awek aku pun trus la makan balik n aku pulak kontrol la makan. ye la sapa nak tgk awek marah kan. makan la aku ngan sopannya sambil tgk muka awek aku. terdetik dalam hati aku.. comel gak awek aku ni rupanya. hehhe : )

*pst : Kontrol lah mulut anda time makan sebab pompuan ni sensitif skit walaupn kat umah kalah kita dorang punya pelahap

0 comments:

Post a Comment

Keladi Air Followers

Keladi Air Members