Iklan Free

Tuesday, August 31, 2010


Petikan dari hmetro 30/08/2010

JOHOR BAHRU: ‘Cikgu Power.’ Itu gelaran untuk seorang ketua guru disiplin yang didakwa bukan saja memiliki laman web menjual ubat perangsang seks, malah sanggup mempromosikan produk terbabit kepada pelajar sebuah sekolah menengah di bandar raya ini. --> Baca lagi


Berdasarkan gambar tu aku pun wat la carian kat google nak tengok cikgu displin mana la yang jual barang2 macam ni kat murid2. so aku pun jumpa la website ni abangpower

Betul ke yang tu websitenyer. muka cam skema jer huhu.. tapi respek la sebab berani letak gambar sendiri. hehe.. tapi tindakan beliau menjual ubat seks kepada murid2 memang tak patut sama sekali.

0 comments:

Post a Comment

Keladi Air Followers

Keladi Air Members