Iklan Free

Monday, August 30, 2010


1st skali apa yg aku tgk time bukak blog aku ni ialah tengok follower. mana tau kot2 ada follower baru ke.

Lepas tu aku tengok pulak kat shoutbox, hmm.. ada 2 blogger tinggalkan jejak. time aku nak jejak balik tu, skali aku tertengok kat nuffnang ads, wahh ada iklan. blog aku dapat iklan dari munchy sukanya aku tak terkata.

kepada sesapa yang sudi kliks ads tu terima kasih yer.. 1st time dapat nih macam itik bertelur sebiji ayam riuh sekampung la plak rasanya. hehe.. anyway thanks for nuffnang :)

2 comments:

  1. alhamdulillah.. aku baru2 je blaja pasal nuffnang ni. kat mana nak dapatkan ebok nuffnang free ek

    ReplyDelete

Keladi Air Followers

Keladi Air Members